22-08-03

12 Patatje

SV, waarom noem je mij Patatje? Dat was het troetelnaampje dat Sabine ook altijd voor mij gebruikte.  Het was even schrikken toen ik jouw reactie las. Ik zal je tip om mijn oud dagboek te controleren wel ter harte nemen.  ‘k Zou alleen bij God niet weten waar ik het ergens gelaten heb.  Ik ben iemand die alles een beetje laat slingeren, maar ik weet meestal wel goed waar de slinger hangt.  Alleen wordt alle info die ik na een jaar niet gebruikt heb, naar mijn onderbewuste gerangeerd. Het is trouwens niet het eerste dagboek dat ik verloren ben. Toen ik 16 was, verloor ik mijn vorig dagboek op de stoep voor het huis van een meisje op wie ik toen smoor was. Ik was te verlegen om het haar te vertellen, maar mijn dagboek bewaarde al mijn gevoelens die ik voor haar koesterde op papier. Ik hoopte dat Joke mijn dagboek zou vinden en zo mijn gevoelens voor haar zou ontdekken. De volgende morgen vond ik mijn dagboek terug in mijn brievenbus. Ik heb nooit geweten wie de eerlijke vinder was, maar in mijn dagboek stond mijn adres niet genoteerd, de vinder kende mij dus persoonlijk en ik heb altijd geloofd dat het Joke was geweest. Ik vond het toen wel vreemd dat ze er mij nooit over aangesproken had, hoewel dit wederzijds was, omdat ik liever een droom koesterde, dan de waarheid onder ogen te zien.

Toen ik mijn dagboek terug in bezit had, verdween alle motivatie om er nog verder in te schrijven, omdat mijn doel bereikt was: Joke wist nu hoeveel ik van haar hield en welke natte dromen ze mij bezorgde. Had mijn moeder mijn dagboek 'voor' mij uit de brievenbus gehaald, dan hadden mijn natte dromen haar waarschijnlijk een beroerte bezorgd, hoewel ik de wijze waarop ik Jokes borstjes had beschreven, best poëtisch vond.

Ik heb twee jaar een vlinders-in-de-buik-relatie gehad met Joke tot ik terug keerde van een Chirokamp.  Joke bleek om onbegrijpelijke redenen plots verhuisd te zijn en niemand wist waar ze met haar ouders naartoe getrokken waren.12:15 Gepost door Patrick Quinzebilles | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Iets mis ? Ik denk, dat er iets mis is met je blogje..
Hetzelfde bericht verschijnt voortdurend om de zoveel tijd..
Gisteren werd dit al geplaatst .. op verschillende uren..
en nu vandaag weer ?
Kijk je dit eens na.. want 't is toch wel raar ..
Telkens je ziet, dat je een nieuw bericht plaatst ga ik kijken.. want ik lees je blogboek heel graag..
maar nooit een nieuw bericht .. altijd hetzelfde berichtje dus..
snief snieffff.. vervelend hé ..
groetjes..

Gepost door: viviane | 22-08-03

Geen foutje Er is niets mis hoor met dit blogje, maar ik heb een utility ontwikkeld waardoor regelmatig de eerste boodschap vernieuwd wordt, zodat de Blog verschijnt op de Homepage van Skynet. 't Ja, in het begin moet je soms wat moeite doen en eens een trucje uithalen om kijkers te lokken ;-) Maar meer dan één berichtje per dag zal je nooit te lezen krijgen. Heb je dus de blog van de dag gezien, dan hoef je geen moeite meer te doen. Ik ben blij dat je de blogjes kan smaken, dit is trouwens wederzijds. Jammer dat we niet altijd positief kunnen zijn, zoals de vandalen die bij jou zijn langsgekomen.

Gepost door: Patrick Quinzebilles | 22-08-03

De commentaren zijn gesloten.