05-08-03

1 Goed begonnen is half gewonnen

Velen beginnen eraan, weinigen houden het vol.  Ik moet het minstens één jaar vol houden, ik heb geen andere keuze.  Daarna zien we wel.  Belofte maakt schuld en die wil ik hier aflossen.  Vandaag vier ik mijn veertigste verjaardag, tevens de startdag van mijn nieuw dagboek.  Twintig jaar geleden ben ik er tijdens mijn studies mee gestopt, omdat het toen geen zin meer had om verder te schrijven.  Ik heb toen beloofd dat ik er op mijn veertigste terug zou aan beginnen als... 
 
Het is zover.  Details volgen nog wel.
 
Dit logboek is opgebouwd als een fotoboek.  Op regelmatige basis, probeer ik hier telkens één foto te publiceren die met mijn dag verband houdt.  Een verklarend tekstje ben je natuurlijk ook schuldig.  Voor vandaag heb ik ter kennismaking een foto van mezelf uitgezocht.  Niet dat ik zoveel foto's van mezelf heb, want als amateurfotograaf sta je meestal zelden voor de lens.

Het grote verschil met mijn eerste dagboek is dat dit Blogboek een open boek is voor iedereen die het wil lezen.  Mijn kansen stijgen zo aanzienlijk tegenover de eerste keer ;-) Ik ben benieuwd naar jullie reacties, vooral naar die ene...19:42 Gepost door Patrick Quinzebilles | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Gefeliciteerd ! Van harte proficiat met je veertigste verjaardag ..
Enne .. natuurlijk ook met je nieuwe dagboekblogje..

Zelf hou ik er ook van om een dagboekje bij te houden..
vroeger met de hand in een schriftje..
daarna uitgetipt en ingekleefd..
enne.. nu dus op de pc ..

Als je zin hebt neem even een kijkje op http://dagboekje.skynetblogs.be

Ik heb nog een ander blogje .. waar je tips vindt om leuke dingen te doen met je blogje..
vermits ik heel leergierig ben .. en steeds op zoek ga naar nieuwe dingen .. probeer ik die nadien dan uit te werken en ze online te zetten op de blog :

http://blog-tips.skynetblogs.be

Als we mekaar kunnen helpen .. why not !

Veel suc6 ! Enne tot blogssss

Gepost door: viviane | 05-08-03

Freya Vandenbossche Is dat onze nieuwe minister Freya Vandenbossche die je daar staat te zoenen? Volgens mij bestaan er mooiere vrouwen.

Gepost door: Filiep Vanneste | 08-08-03

De commentaren zijn gesloten.